0°C | 17°C
3°C | 13°C
Yağışlı
4°C | 12°C

Belediye Başkanımız Sayın Başaran YAŞLI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

‘’Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve atalarımızın bu değerli mirasını gelecek nesillere ulaştırmak bizim için bir vatandaşlık görevidir. Vatanımız, farklı inanç ve kültürlerin barış ve sevgiyle bir arada yaşayabildiği, bizi birbirimize sarsılmaz bağlarla bağlayan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetini sergiler. Bu duygu ve düşüncelerim ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını ve 15 Temmuz 2016 günü kanlarını bu toprağa dökmüş, milletimizin gönlünde ölümsüzleşen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.