Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
11°C | 25°C
11°C | 24°C

Belediye Başkanımız Sayın Başaran YAŞLI, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’ncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Yaşlı yayınladığı mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Millet olarak, Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran “Büyük Atatürk!” Sen milletinin gönlünde ebedi yaşayacaksın. Vatan Şehitlerimizi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, gazilerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun...